SeppoHaavisto1 Järkeä ja faktoja mutun tilalle

Missä huolestuneet päätoimittajat on kasvatettu ja koulutettu ?

  • Missä huolestuneet päätoimittajat on kasvatettu ja koulutettu ?

Päätoimittajien yhteinen vetoomus tänä keväänä vapaan tiedonjaon tukkiseksi laittaa kaikki sananvapaudesta kiinnostuneet ja huolestuneet  kyselemään, missä meidän mediaväki mm. päätoimittajat oikein on koulutettu. Työn jälki näyttää siltä, että vanhempi polvi DDR:ssä ja nuorempi polvi Kimien Pohjois-Koreassa ! Sen verran intomielistä on ollut epäkorrektien eli väärinajattelijoiden turvantukkimishankkeet ! Mitäs sanotte kuvasta, siinä on merien pintalämpötiloja satelliittimittauksiin perustuen. Ilmastonmuutos on peruttu, mutta mitenkään tätä totuutta ei saa medioissa läpi, vaan poliitikot ja mediaväki yhä hömpöttävät ikäänkuin lämpeneminen olisi ikuista ja pysyvää, minkä aiheuttajana on hiilidioksidi. Mikään näistä oletuksista ei pidä paikkaansa, mutta sen myöntäminen on epäkorrektia, ja eikä se tietenkään mene läpi ! Todellisuudessa ilmastomme seuraa auringon syklisyyttä, jolle me emme voi mitään. Ihan sama miten täällä eletään, tuulimyllyt aivan turhina vehkeinä pitäisi kaataa !

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Aulis Saarijärvi

Kun on näkyvillä kirjoittajan oppitausta, korkeakouluinsinööri, niin ei voi aivan sapluunantölväisyllä näkemystä popularisoiden tuhota. Yleensähän täällä kommentoidaan näihin asioihin "Minä olen jostakin TV ohjelmasta nähnyt...! "Ei pidä paikkaansa! HS:ssa oli laaja artikkeli juuri tuosta ja minä uskon Helsingin Sanomiin!" "Luin juuri raamatusta Päätalon kirjan 889 luvusta, 65 sivusta, 333 kappaleesta, 100 jakeesta ja 7 pykälästä, että ihminen on syyllinen kaikkeen!"

Sitten reaalimaailman tapahtuneisiin. Nasasta heitettiin pois johtavat "ilmastotutkijat": Olivat väärentäneet jo isi-Bushille ennustekaavat, jo lasketut muutokset ja arvailujen varaan laitettavat muuttujat. Nämä USA:n antamat tiedot pomppivat vieläkin ICPP, NOAA:n, YK:n tietomassassa valheena. Ne on kopioitu Clintonin aikana eteenpäin ilmastokokouksien tukijaloiksi ja viimein Opama ne vahvisti USA:n tulevaksi ilmastoajatteluksi. Ajatelkaa siis pelkkää valhetta kansainvälisesti! USA:n sisäisesti yhden miehen päätöksellä vahvistetaan totuudeksi maailmaan!
Ei fiktion kirjoittajat Orwelistakaan alaspäin keksineet tätä! Googlatkaa NASA:n ilmastoskandaali!

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Että ihan insinööriksi saakka on hyvinvointivaltio sinut taluttanut elämässä, mutta silti jaat tuollaista denialistien hiatus-bullshittiä. Kuvasi alkaa vuodesta 1995. Teikäläisten tyypillinen kikka valita joku lyhyt pätkä ja sitten heilutella käsiä ja mölytä, että ilmastonmuutos on peruttu.

https://www.epa.gov/sites/production/files/styles/...

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

#2
Pitääkö Esa Mäkisen, aina kun hän kommentoi erimieltä; käyttää saanaa (mölytä). Eikö opettajalla ole jäänyt mieleen sivistyneempää kielenkäyttöä.

(sitten heilutella käsiä ja mölytä,)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Ammattini ei kuulu tähän asiaan eikä sinulle mitenkään. Taidat olla näitä samoja hölmöjä tiedevastaisia, mutta sinulla ei ole mitään sanottavaa itse asiaan.

Käyttäjän JuhaKarhu kuva
Juha Karhu Vastaus kommenttiin #4

Mutta ei kai se ole väärin että voisi olettaa kommentoinnin olevan aikuisen eikä oppilaiden tasolla?

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén

"Ilmastonmuutos on peruttu, mutta mitenkään tätä totuutta ei saa medioissa läpi"

Mistäköhän minä olen tuon sitaatin ottanut?

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Meille on toitotettu sellaista että viimeisen 40v aikana ilmasto on lämmennyt "dramaattisesti" . Tosta merenpinnan lämpökuvaajasta sellaista ei huomaa mitenkään.
Ja isot sinilevälautat itämerellä on ihan normi ilmiö joka on jatkunut jo satoja vuosia.

Toimituksen poiminnat